A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Sikeres munkatársaim


Triple Diamond

 

 

 

 

Czérna Szabolcs és Tündi

 
   
   
Triple Diamond  

 

 

 
Borsay Andrea - Böczkös István  

 

 

Executive Double Diamond

 

 

 

 

Bussy Sándor - Szövetes Éva

 

 


 
Double Diamond  
   

 
   

Specht József és Vali

 
   
   
 Executive Senior Star Diamond  
   
 
   
Horváth István - Lővei Katalin  
   
   
Senior Star Diamond  
   
 
   
 Barile Pasquale és Ildikó  

 
   
Senior Star Diamond  
   
 
   
Nancy Vagkoti és Chatzigiannis Pavlos  
   
   
Executive Star Diamond  
   
 
   
Máté Ildikó és Gábor  


 

 

 

 

 

 

 

kldxn2_200

Az idén töltöm be a negyvenkettőt. Lassan 12 éve foglalkozom online marketinggel, direkt értékesítők képzésével. Több sikeres internetes tartalomszolgáltatás kötődik a nevemhez.

Éveken keresztül úgy teltek a hónapok, hogy az egész heti hajtást, hétvégi értékesítési és online marketing tréningek tartásával vezettem le, itthon vagy valamelyik szomszédos országban. Nem tudtam kikapcsolni egy pillanatra sem, vagy talán nem is akartam.

Mindig tudtam, hogy az MLM egy fantasztikus lehetőség, de nem tudtam lelkesedni egyetlen cég termékéért sem, egyetlen cég marketingtervéért sem.

Kerestem a választ a miértre és két okot találtam.

Az egyik, hogy minden MLM túlságosan nyomulósnak tűnt. A céges tréningek során direkt értékesítést is tanítottam, így több száz kezdő és haladó üzletkötővel kerültem kapcsolatba az évek során. Ezek a kollegák minden MLM üzlettel megtaláltak, ami létezett. És mindenki NYOMULT és mindenáron, a legkülönbözõbb tankönyvszerű trükkel akart beszervezni.

A kedvencem, amivel a mai napig a legtöbbet találkozom, valahogy így hangzik. „Mi nem termékforgalmazókat keresünk, mi vezetőket. Laci, téged ezért kerestünk meg, Te itt nagyon sikeres lehetnél.”

A második ok, hogy egy jól működő MLM nem igényel kreativitást. Száraz statisztikákon alapul és bárki sikeres lehet, aki betartja az útmutatást, pontosan azt másolja, amit kell, megcsinálja a napi x számú meghívását, a heti y számú termékbemutatóját, lepereg róla minden kifogás és megy, mint a buldózer, az előbb-utóbb sikeres lesz. És valóban nagyon sikeres lesz! Ez az MLM lényege és évtizedek óta a világ minden pontján működik és működni is fog. Egy ilyen rendszerben én a termékforgalmazó, csak egy statisztikai adat vagyok, és ha én is megcsinálom a statisztikailag elvárt munkát, akkor győztem. Ennyi és nem több, nem kell gondolkodni, csinálni kell.

Az MLM rendszerben rejlő lehetőség óriási, a jövedelem és a hozzá kapcsolódó életvitel valóban vonzó, csak továbbra sem tudtam, hogyan vegyem rá magam, hogy lelkesedjek is érte. Mert ugye anélkül nem megy.

Aztán rájöttem a megoldásra: Online MLM hálózatot kell építenem! Be kell bizonyítanom, hogy úgy is lehet sikeres MLM hálózatot építeni, hogy nem nyomulok az offline világban, majd a weblapom eladja helyettem a terméket és az üzleti lehetőséget is. Olyan emberekkel fogok sikeres üzletet építeni, akikkel soha nem találkoztam a fizikai valóságban és részükre egy olyan online eszközt biztosítok, egy online marketing rendszert, amivel ők is sikeresek lehetnek.

a0003_200Páromban, Anikóban nem csak tervem támogatójára találtam, hanem egy aktív résztvevőre is, aki társam az üzletben is, újszerű gondolataival, véleményével nagyban hozzájárult az ötlet kivitelezéséhez.

Tehát már minden adott volt, a kreativitásomra is szükség lesz, lelkes is voltam, csak a legfontosabb, a megfelelő termék és cégpartner hiányzott.

Ha nem is elsőre, másodszorra sikerült megtalálnom a minden tekintetben optimális partnert, a malajziai DXN cég vezetőségében és termékeiben.


A termékkínálat magáért beszél, hiszen a felnőtt lakosság nagytöbbsége nem egyszerûen kávéfogyasztó, hanem egyenesen kávéfüggő. Jó érzés nekik egy olyan alternatívát felajánlani, ami tapasztalataim szerint jobb a szervezetük számára.

Az üzleti része egyszerű, kötelezettségektől mentes, anyagi befektetést nem igényel.

A DXN stabil, átlátható tőzsdén lévõ cég, piacvezető vállalat.

Az általunk kidolgozott online hálózatépítési rendszer pedig garantáltan működik mindenkinek, függetlenül attól, hogy milyen háttérrel rendelkezik. Most, hogy már bizonyítani is tudom, írtam róla egy könyvet, ami Neked is hasznos lehet, hogy eldöntsd, belevágsz-e.

A fentieknél azonban sokkal fontosabb az a nagyszerű érzés számomra, hogy egy olyan több ezer fős csapat verbuválódott online össze, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én, akik nem minden áron nyomulva, de aktívan, otthonról, kényelmesen hajlandók tenni azért, hogy jobban éljenek.

Öröm velük együtt dolgozni!


Kócsó László


Kecskemét, 2009. március


MLM siker interjú velem (2012. június):

 


A történet folytatódik...

Több mint 4 év telt el az indulás óta. A termék, a cég és az online üzletépítési modell bizonyított. A lehetőség bárki számára adott, aki hajlandó tanulni és keményen dolgozni. A jó hír, hogy ez anyagi befektetést nem, csak időráfordítást és kitartást igényel.  

Tekintsd meg angol nyelvű blogunkat a http://www.dxnmlm.com/ címen és bemutatkozó videónkat az alábbiakban:

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on